maanantai 6. maaliskuuta 2017

Mustikkamuffinssit


  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 1,5 tl vaniljasokeria
  • 0,5 rkl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 100 g voita
  • 1,5 dl maustamatonta jogurttia
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl mustikoita

Sulata voi ja anna sen jäähtyä hetken. Lisää voisulan joukkoon maustamaton jogurtti ja kananmunat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne esim. lusikalla nestemäisten joukkoon. Nostele mustikat varovasti taikinan joukkoon. Lusikoi täyte muffinssivuokiin ja paista 175 asteessa noin 25 minuuttia.

Ohjeesta tulee noin 12 muffinssia.

Minä koristelin muffinssit Wiltonin russian bulbous 106-tyllalla.