- 2,5 dl vettä
- 1 pss kuivahiivaa
- 1 dl sokeria
- ripaus suolaa
- 75 g voita
- n. 7,5 dl vehnäjauhoja
Pullien päälle:
- n. 60 g voita
- n. 60 g sokeria
- kananmunaa voiteluun
Sekoita
kuivahiiva osaan vehnäjauhoja. Lisää joukkoon sokeri, reilusti kädenlämpöinen vesi ja ripaus suolaa. Sulata voi ja lisää voisula ja loput
vehnäjauhot taikinaan. Vaivaa taikina palloksi ja kohota taikinaa vähintään puoli
tuntia.
Jaa taikina 10 osaan. Pyörittele palaset palloiksi ja anna pullien kohota puolisen tuntia. Voitele pullat kananmunalla ja paina pullien keskelle kolo ja laita koloon nokare voita ja voin päälle sokeria. Paista pullia 225 asteessa n. 10 minuuttia.