keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Kevätkääryleet


    • 30 (550 g) kevätkäärylearkkia
    • 2 sipulia
    • 550 g varhaiskaalia
    • 450 g porkkanaa
    • 125 g sokeriherneitä
    • 100 g lasinuudeleita
    • 2 rkl soijaa
    • mustapippuria
    • 2 tl punaista chilitahnaa
    • 1 kananmunan valkuainen
    • öljyä paistamiseen

    Pilko sipuli, kaali ja sokeriherneet. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.  Paistele aineksia hetki pannulla ja lisää joukkoon paketin ohjeen mukaan kypsennetyt lasinuudelit. Mausta soijalla, mustapippurilla ja chilitahnalla. Anna täytteen jäähtyä. Laita täytettä arkin päälle ja kääri arkit rulliksi. Sulje reunat kananmunan valkuaisella. Kuumenna öljy 180 asteiseksi ja paista kääryleitä kunnes ne on kullanruskeita. Dippaa syödessä esimerkiksi makeaan chilikastikkeeseen.