keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Chili con broilerinakki


  • 1 pkt (280 g) nakkeja (tässä broilerinakkeja)
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 tlk (390 g) kidneypapuja suolaliemessä
  • 1 tlk (380 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • n. 1 dl vettä
  • chilijauhetta
  • paprikamaustetta
  • mustapippuria
  • suolaa
  • sokeria

Ruskista viipaloidut nakit pilkotun sipulin kanssa. Lisää ruskistamisen loppuvaiheessa pannulle murskatut valkosipulin kynnet sekä chili- ja paprikamauste. Siirrä pannun sisältö kattilaan, valuta kidneypavuista suolaliemi pois ja lisää myös ne kattilaan sekä valkoiset pavut tomaattikastikkeessa ja tomaattimurska. Lisää myös tilkka vettä. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria. Anna kiehua puolisen tuntia. Tarkista maku ja tarjoa riisin kanssa.