maanantai 25. syyskuuta 2017

Peruna-meetvurstisalaatti



  • 300 g keitettyjä perunoita
  • 100 g meetvurstia
  • 1 isohko punasipuli
  • 1 pieni omena
  • 200 g kermaviiliä
  • 2 rkl kermaa
  • 1 tl paprikamaustetta
  • 2 tl sinappia
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria
  • tilkka öljyä

Keitä perunat. Sekoita kermaviilin joukkoon kerma, sinappi ja mausteet. Suikaloi sipuli ja kuullota se tilkassa öljyä. Kuullottamisen loppuvaihessa lisää pannulle myös suikaloitu meetvursti. Anna sipuli-meetvurstiseoksen jäähtyä hetki. Kuori ja pilko jäähtyneet perunat sekä omena. Sekoita kaikki aineet yhteen ja anna makuuntua yön yli. Tarjoa hieman lämmenneenä, ei jääkaappikylmänä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti