perjantai 15. syyskuuta 2017

Kana-pepperoni-ananaspizza


Pohja:
  • 80 g durumjauhoja
  • 2 g kuivahiivaa
  • 0,5 dl vettä
  • ripaus suolaa
  • ripaus sokeria
  • 1 rkl öljyä

Täyte:
  • pizzakastiketta (ohje esim. täältä)
  • 100 g juustoraastetta
  • 70 g kypsää broileria
  • n. 10 siivua pepperonia
  • 1 ananasrengas
  • ripaus oreganoa

Sekoita suurin osa jauhoista ja kuivahiiva keskenään sekaisin. Lisää joukkoon ripaus suolaa, sokeria ja reilusti kädenlämpöinen vesi. Sekoita ja lisää loput jauhot ja öljy. Vaivaa taikinaa reilu 5 minuuttia ja anna taikinan nousta vähintään puoli tuntia.

Painele taikina ohueksi ja levitä päälle pizzakastike. Ripottele kastikkeen päälle juustoraaste, broilerit, pepperonisiivut, pilkottu ananasrengas ja oreganoa. Paista 250 asteessa 8-10 minuuttia.