keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Kalapihvit



  • 500 g jauhettua kalaa (tässä kuhaa ja haukea)
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 dl kermaa
  • 1 kananmuna
  • 0,3 dl ruohosipulia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2-3 rkl sitruunamehua
  • rasvaa paistamiseen

Sekoita korppujauhot, kerma ja kananmuna keskenään sekaisin. Saksi ruohosipuli pieneksi silpuksi. Lisää turvonneiden korppujauhojen joukkoon ruohosipulit ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla. Lisää joukkoon kalamassa. Sekoita tasaiseksi ja nostele pannulle kasoja ja tasoittele pihveiksi. Paista miedolla lämmöllä n. 5 minuuttia per puoli.

2 kommenttia:

  1. Itsetehdyt kalapihvit ovat kyllä herkullisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en itse syö kalaa, mutta miehen mielestä nämä olivat kyllä hyviä :)

      Poista