torstai 6. huhtikuuta 2017

Valkosuklaa-sitruunamuffinssit


  • 1,75 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl sokeria
  • 0,5 tl vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 50 g voita
  • 1,75 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 kananmuna
  • 50 g valkosuklaata
  • 1-1,5 rkl sitruunamehua

Sulata voi ja anna sen jäähtyä hetki. Sekoita sillä aikaa kuivat aineet keskenään sekaisin, rouhi suklaa ja purista sitruunasta mehu. Lisää jäähtyneen voisulan joukkoon maustamaton jogurtti ja kananmuna. Sekoita ja lisää kuivat aineet, rouhittu suklaa ja puristettu sitruunamehu. Sekoita taikina lusikalla tasaiseksi ja lusikoi taikina muffinssivuokiin. Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia.

Ohjeesta tulee 6-7 muffinssia.

Koristele muffinssit halutessasi.