perjantai 20. lokakuuta 2017

Toffee-suklaamuffinssit



  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 100 g voita
  • 1,5 dl maustamatonta jogurttia
  • 2 kananmunaa
  • 100 g toffee-suklaata

Sulata voi ja anna sen jäähtyä hetken aikaa. Sekoita voisulan joukkoon maustamaton jogurtti sekä kananmunat. Sekoita kuivat aineet keskenään sekaisin ja lisää ne nestemäisten aineiden joukkoon. Pilko toffee-suklaa palasiksi ja lisää pienet suklaapalat taikinaan. Sekoita taikinaa lusikalla ja vain sen verran, että aineet menevät sekaisin. Lusikoi taikina muffinssivuokiin ja paista 175 asteessa noin 25 minuuttia.

Ohjeesta tulee noin 12 muffinssia.