Sekoita pehmeä voi ja rahka keskenään sekaisin. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhojen joukkoon ja lisää ne voi-rahkaseokseen. Sekoita taikina tasaiseksi ja kelmuta se. Anna taikinan olla jääkaapissa vähintään tunti.
Keitä kananmunat koviksi. Keitä puuroriisi kasvisfondilla maustetussa vedessä kypsäksi. Pilko pala sipulia ja kuullota se pannulla. Hienonna keitetyt kananmunat haarukalla ja yhdistä kaikki aineet keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kaulitse kylmä taikina vehnäjauhoja apuna käyttäen. Leikkaa taikinapyörällä 16 osaan. Laita täytettä jokaisen palan keskelle ja taita reunat yhteen. Käännä saumakohta alaspäin ja paina pasteijan päät haarulla kiinni. Viillä pasteijoihin muutama viilto ja voitele kananmunalla. Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia, hieman uunista riippuen.