maanantai 27. marraskuuta 2017

Kanacurry


  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli
  • 600 g broilerin rintafileitä
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1 tl inkivääritahnaa
  • 1 rkl paprikamaustetta
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 tl korianteria
  • 0,5 tl jeeraa
  • 1 pieni tlk (210 g) tomaattimurskaa
  • 2 dl kanalientä
  • 1,25 dl kermaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Pilko sipuli ja valkosipulin kynnet. Leikkaa broilerin rintafileet isoiksi paloiksi. Mittaa mausteet valmiiksi.

Kuullota pilkottu sipuli oliiviöljyssä. Laita sipulien joukkoon broilerin rintafilepalat sekä mausteet ja valkosipuli. Paista sen verran, että mausteet kuumenevat, mutta eivät pala. Sekoita joukkoon tomaattimurska, kanaliemi ja kerma. Anna kiehua hiljalleen, kunnes broileri on kypsää ja kunnolla mureutunut pehmeäksi. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla. 

Tarjoa riisin kanssa. Tai kuten kuvassa oleva kastike riisi-vermisellisekoituksen sekä chutneyn ja naan-leivän kanssa.