tiistai 22. toukokuuta 2018

Kanakebakot


  • 800 g broilerin jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 0,6 dl kermaa
  • 0,6 dl korppujauhoja
  • 1 kananmuna
  • 1-2 tl punaista chilitahnaa
  • 1 tl paprikamaustetta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • vehnäjauhoja
  • rasvaa paistamiseen

Pilko sipulit ja kuullota ne öljyssä. Sekoita korppujauhot, kerma ja kananmuna keskenään sekaisin. Sekoita seoksen joukkoon kuullotetut sipulit sekä chilitahna, paprikamauste, suolaa ja mustapippuria. Lisää lopuksi jauheliha. Tee pieni koepaistos ja kun mausteet ovat sopivat nostele jauhelihataikinasta isolla lusikalla kasoja lautaselle, jossa on muutama ruokalusikallinen vehnäjauhoja. Pyörittele jauhelihakasat jauhoissa ja muotoile ne sen jälkeen käsissä pötköiksi. Paista kebakot pannulla.