Meillä ei juurikaan tehdä ruokaa punaisesta lihasta, koska en sitä itse syö eikä mieskään mitenkään erityisen paljoa, ainakaan kotioloissa. Juhannuksena tehtiin kuitenkin possun ribsejä, koska mies niitä halusi.
- 1 kg possun ribsejä
- n. 7 tl kuivamausteseosta (sis. suola, paprika, sokeri, chili, mustapippuri, valkosipuli, paahdettu sipuli, sipuli, limemehujauhe)
- 4-5 isoa rkl barbeque-kastiketta
Ota ribsit huoneenlämpöön tunti-pari ennen paistamista. Levitä lihan päälle kuivamausteseos. Kääri liha folioon ja paista lihaa 125 asteessa noin 3 tuntia. Jos liha irtoaa helposti luista, levitä barbeque-kastike lihan päälle. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja laita liha takaisin uuniin foliopaketti avattuna. Anna lihan paistua vielä 10-15 minuuttia.