maanantai 5. kesäkuuta 2017

Paprika-jauhelihakastike

     
    • 400 g jauhelihaa (tässä broilerin jauhelihaa)
    • 1 sipuli
    • 1 punainen paprika
    • 2-3 tomaattia
    • 1,5 dl vettä
    • 1,5 dl ranskankermaa
    • 2 rkl vehnäjauhoja
    • 2 dl kermaa
    • 2 rkl paprikajauhetta
    • suolaa
    • mustapippuria
    • öljyä

    Paista jauheliha öljyssä sipulin kanssa. Mausta jauheliha paprikajauheella, suolalla ja mustapippurilla. Hienonna paprika ja tomaatit hienoksi soseeksi. Lisää soseet ja vesi maustetun jauhelihan joukkoon samalle korkealaitaiselle, kannelliselle pannulle tai siirrä kaikki kattilaan. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia. Sekoita vehnäjauhot ranskankerman joukkoon ja lisää seos sekä kerma kastikkeen joukkoon. Anna kastikkeen kiehahtaa hetki, tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.

    Tarjoa riisin tai pastan kanssa.